TOP GUIDELINES OF غذاهای بیماران

Top Guidelines Of غذاهای بیماران

Top Guidelines Of غذاهای بیماران

Blog Article

افزایش مصرف میوه و سبزی با کاهش خطر سرطان دهان، سرطان حلق، سرطان حنجره، سرطان مری، سرطان شش، سرطان معده، سرطان کلیه، سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان تخمدان و سرطان مثانه همراه است.

توی این پک های فوق العاده، آشپزی رو طوری یاد می گیری که توی هیچ کلاس آشپزی، پیج یا پک دیگه ای نه دیدی نه شنیدی! همه رو انگشت به دهان کن!

-تهیه سوپ‌های مقوی مانند سوپ کدو حلوایی، سوپ شیر و جو، خوراک لوبیا با قارچ، سوپ شیر و قارچ و... کنار وعده‌های غذایی

آماده‌سازی مواد و پخت سوپ: هویج، سیب‌زمینی، جعفری و گشنیز را خرد کرده و همراه با جو، نمک، فلفل، زردچوبه، آب جوش و آب قلم به قابلمه اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید سوپ جا بیفتد.

کته نرم، پوره مرغ یا بوقلمون یا گوشت، سیب زمینی آب پز یا پوره سیب زمینی، آب گوشت یا آب مرغ کم چربی، هویج پخته یا کدو حلوایی پخته، ماست پروبیوتیک، سوپ پر پروتئین، پوره سبزیجات، پوره مرغ یا گوشت، حلیم، نان تست دورگیری شده، خوراک لوبیا چیتی با گوشت یا مرغ چرخ شده، خوراک عدسی با گوشت یا مرغ چرخ شده و...

آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند و برای اثرات مبارزه با سرطان به خوبی آزمایش شده اند.

تمام سلول‌های بدن برای عملکرد به آب نیاز دارند. در طی شیمی درمانی ممکن است آب بدن از طریق استفراغ یا اسهال از دست برود، بنابراین بیمار باید هر روز حدود هشت لیوان آب بنوشد تا مطمئن شود که تمام سلول‌های بدن آب مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

برای این‌که بتوانید با عوارض شیمی درمانی به خوبی مقابله کنید و بافت‌های سالم را که در جریان این پروسه تخریب می‌شوند را خیلی زود ترمیم کنید باید غذاهای سالم و مقوی بخورید. از سوی دیگر در برخی مواد شیمی درمانی عوارضی مثل زخم شدن گلو و دهان در پی دارد و همین امر بلع و جویدن غذا را با مشکل روبرو می‌کند.

پنکیک به عنوان یک غذای سنتی و محبوب در تاریخ‌های باستانی متعددی شناخته شده است. ریشه‌های این دسر لذیذ به دوران باستان بازمی‌گردد، و از آن زمان تا به امروز، به عنوان یک قسمت مهم از فرهنگ‌های مختلف جهان شناخته می‌شود.

میان وعده برای بیمار و پرسنل می‌تواند شامل چای و عسل، عدسی، ژله میوه‌ای (ترش نباشد)، شیر برنج، پوره سیب‌زمینی، تخم مرغ آب پز و گوجه فرنگی، انواع میوه مانند سیب، پرتقال، لیمو شیرین، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و غذا برای مریض خرما، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک و موز، پوره سیب، پوره خرما و عسل، پوره سیب و موز، شیر کم چرب ترجیحاً پروبیوتیک، شله زرد (شیرین شده با عسل)، سمنو، فرنی و انواع سوپ، آب میوه‌های طبیعی (پرتقال یا هویج)، پودر‌های تجاری فرمول‌های کامل آماده و... باشد.

مطلب بعدعلت عود سرطان در جوانان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گوشت، مرغ، بوقلمون و تخم مرغ را کامل بپزید گوشت نباید به هیچ عنوان داخلش صورتی و نپخته باشد تخم مرغ نیز باید سفت باشد به طور کامل پخته شود.

غذاهای مورد علاقه بهتر است در هر زمانی از روز مصرف شوند.

Report this page